ZEYTİNYAĞLI PORTAKALLI KEREVİZ

hpim18952

Malzemeler.
1Büyük kereviz
1Adet Kuru soğan
1Adet Patates
2Adet Havuç
1AdetTaze sıkılmış portakal suyu
1Adet Limon suyu
Zeytinyağ
tuz,şeker
Üzeri için dereotu

Yapılışı:
Tencereye zeytinyağı alınıp yemeklik doğranmış soğan biraz kavrulup küp doğranmış havuç eklenir böylede biraz kavurup küp doğranmış kereviz ve küp doğranmış patateste ilave edilip üzerlerine limon suyu ve portakal suyu gezdirilip karıştırılır tuzu,şekerini ve suyuda ayarlanıp(suyu çok fazla olmamalı) pişmeye bırakılır..Piştikten sonra servis yapılırken kıyılmış dereotuyla süslenir…
Afiyet olsun..

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s