CAPPUCİNOLU RULO PASTA

Pandispanyası için:
4 Yumurta
6 Yemek kaşığı şeker
9 Yemek kaşığı un
1Paket Kabartma tozu

Kreması için
1Paket krema
1Su bardağı süt
1Paket cappucinolu kremole
3-4 Yemek kaşığı cappucino tozu
1Yemek kaşığı şeker

Yapılışı
Pandispanya malzemeleri mixerle çırpılıp yağlı kağıt serilmiş  küçük dört köşe fırın tepsisine dökülür önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında 15-20dk. kadar pişirilir.Fırından aldıktan sonra yağlı kağıtla birlikte kek rulo yapılarak bekletilir..
Krema malzemeleri derin bir çırpma kabına alınıp mixerle çırpılır..Soğumuş olan kekin rulosu açılıp içine kremanın yarısı sürülür ve tekrar rulo yapılır kalan krema her tarafına sürülür üzeri çikolata parçalarıyla süslenip buzdolabına alınıp birkaç saat bekletidikten sonra servis yapılır..
Afiyet olsun..

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s