AVACADO EZMESİ

AVACADO EZMESİ
Malzemeler
1Adet olgunlaşmış avacado
Ceviziçi(iri kıyılmış)
Sarımsak
Limon
Çok az zeytinyağı
Tuz

Yapılışı
Avacadonun ( iyice yumuşamış olgunlaşmış olanını kullanıyoruz,bir gazete kağıdına sarıp bu şekilde bikaç gün bekletilirse yumuşar) kabuğu soyulup çekirdeği çıkarıldıktan sonra bir çatal yardımıyla ezilip püre haline getirilir, iri kıyılmışceviziçi,ezilmiş sarımsak,tuz,limon çok az zeytinyağı eklenerek karıştırılıp servis tabağına alınır…
Afiyet olsun…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s