FIRINDA YUMURTALI ISPANAK

Malzemeler
1Kilo ıspanak
4yumurta(kişi sayısına göre)
1kuru soğan
sıvıyağ
tuz,karabiber

Yemeklik doğranmış kuru soğan sıvıyağda sotelenip önceden yıkanmış suyu süzülmüş ıspanaklar eklenip tuz ve baharatta eklenip az sotelenip bir borcama alınarak üzerinde yumurta sayısı kadar çukurlar yapılıp yumurtalar bu çukurların içine kırılır ve önceden ısıtılmış fırında pişirilir…
Afiyet olsun…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s