NEKTARİN SUYU

Malzemeler:
6-7 Adet nektarin
1Su bardağı şeker
2,5 ltr. Su
1Adet kabuk tarçın
bir dilim limon(kabuklu)

Yapılışı:
Nektarinler yıkanıp kabukları soyulup çekirdekleri çıkarılır,iri doğranarak bir tencereye alınarak üzerine su ilave edilip yumuşayana dek kaynatılır.Kaymanaya başlayınca tarçın ve limon eklenir.Yumuşadıktan sonra şeker eklenip 10dk kadar daha kaynatılıp ocaktan alınır.Blendırdan veya süzegeçten geçirilip soğuyunca buzdolabına konulur.Soğuk servis edilir.
Afiyet olsun…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s